Pages Menu
Categories Menu

Posted on mart. 9, 2023

Mierea și uleiul de măsline, două ingrediente foarte puternice pentru părul tău

Mierea și uleiul de măsline, două ingrediente foarte puternice pentru părul tău

Pe piață se găsesc nenumărate uleiuri de păr, șampoane și balsamuri, fiecare dintre ele cu promisiunea că părul tău va arăta mai bine. 
 
Potrivit experților, însă, nimic nu poate bate aceste două ingrediente naturale, care fac minuni pentru părul tău. Secretul este să doar să le folosești cu încredere, pe perioade suficient de lungi de timp.
 
Cu siguranță știi deja multe despre eficiența și proprietățile mierii și a uleiului de măsline. Dar combinarea lor te va binecuvânta cu o serie de noi avantaje, pe care cu siguranță vrei să le afli.
 
De fapt, uleiul de măsline este folosit pentru pielea capului și pentru păr, pentru a stimula creșterea părului, pentru a răsfăța părul obosit și deteriorat. Pe de altă parte, mierea este folosită pentru a rezolva problemele scalpului, care includ infecțiile scalpului și mătreața. 
 
Combinația celor două ingrediente, părul tău va arăta și se va simți minunat! Amestecul este mult mai eficient în a scăpa de toate tipurile de probleme ale părului, și anume mătreață, infecțiile scalpului, căderea părului și chiar păduchi. În plus, scalpul tău va fi mai odihnit și mai puternic.
 
Dacă vrei ca părul tău să aibă mai multă strălucire și rădăcini mai puternice, folosește următorul amestec:
 
Într-un bol, pune o cană de ulei de măsline și o jumătate de ceașcă de miere și amestecă foarte bine. Dacă amestecul este prea lipicios, mai adaugă ulei de măsline. Încălzește amestecul pe flacără timp de aproximativ 3 minute. Lasă-l să se răcească înainte de aplicare.
 
Înainte de a utiliza acest tratament uimitor, este bine ca părul să fie spălat și uscat pe jumătate. Aplică amestecul cald pe scalp și masează firele de păr la rădăcină. Trebuie lăsat să acționeze timp de 30 de minute.
 
Amestecul va sta pe păr ca o mască. În acest timp, înfășoară părul cu un prosop cald și umed. Această mască oferă umiditate pentru fiecare fir și se concentrează în principal pe scalp și pe rădăcini. 
 
Dacă faci tratamentul de trei ori pe lună, în curând părul tău se va schimba, calitatea și cantitatea lui se va îmbunătăți în mod vizibil.
error

Like dacă îți place blogul meu