Pages Menu
Categories Menu

Posted on aug. 14, 2019

Motivele extraordinare pentru care ar trebui să folosești uleiul de măceșe pentru ten și pentru păr

Motivele extraordinare pentru care ar trebui să folosești uleiul de măceșe pentru ten și pentru păr

Ai încercat deja diverse uleiuri pentru ten și pentru păr, dar nu și uleiul de măceșe? Atunci e momentul să începi.

Uleiurile în general hrănesc tenul și părul, te scapă de uscăciunea pielii sau a scalpului, hidratând-o și dându-i un aspect mai gras. Alături de uleiurile esențiale cunoscute, precum cel de arbore de ceai, de lavandă, rozmarin, jojoba, mentă, lămâie, argan, etc. mai există încă unul care cu siguranță își merită locul în ritualul tău de înfrumusețare – uleiul de măceș.

Beneficiile sale extraordinare pentru ten și pentru păr sunt motive suficiente pentru a-l folosi!

Beneficiile uleiului de măceșe pentru piele

  • îi menține aspectul tânăr – dacă este folosit zilnic, uleiul de măceșe menține tinerețea pielii. Se aplică puțin pe față și se masează ușor, pentru a inversa semnele îmbătrânirii. El tratează liniile fine și ridurile și face ca pielea să arate mai tânără ca niciodată.
  • tratează deteriorările provocate de soare – uleiul de măceșe ajută la tratarea sau inversarea deteriorărilor provocate de soare, fiind bogat în vitamina A, care este esențială pentru piele. Uleiul de măceșe elimină bronzarea excesivă și conferă o culoare mai deschisă feței.
  • tratează cicatricile și vergeturile  –  dacă ai probleme cu cicatricile provocate de acnee sau orice alte cicatrici sau vergeturi, poți scăpa ușor de ele doar folosind ulei de măceșe. Vitaminele și acizii grași prezenți în el mențin pielea hidratată și o hrănesc, acționând și ca un catalizator pentru vindecarea oricărui tip de cicatrice. Acizii grași din acest ulei ajută și la îmbunătățirea elasticității pielii, în timp ce vitamina A ajută la regenerarea celulelor deteriorate.
  • conferă strălucire tenului – masează fața în fiecare zi cu ulei de măceșe dacă vrei ca tenul tău să fie strălucitor și radiant. Este bogat în antioxidanți, care fac tenul mai proaspăt ca niciodată. Mai mult, uleiul de măceșe menține fermitatea pielii.
  • hrănește pielea naturaluleiul de măceșe este utilizat ca ingredient principal în numeroase creme hidratatnte. Poți renunța deci la ele si să folosești direct ulei de măceșe. Pielea ta va arăta superb în scurt timp, vei scăpa de cearcăne și va avea un tonus mai bun

Beneficiile uleiului de măceșe pentru păr

  • tratează căderea părului –  uleiul de măceșe hrănește părul și previne deteriorarea acestuia. Când masezi scalpul cu ulei de măceșe, el calmează scalpul, făcându-l mai sănătos. Cu cât scalpul este mai sănătos, cu atât mai rezistente sunt rădăcinile părului, astfel încât părul nu mai cade.
  • are efectul unui balsam – uleiul de măceșe poate fi folosit în loc de balsam, deoarece are calități naturale de condiționare. Uleiul de măceșe este extras din semințele de măceș, care sunt bogate în vitamin C, el este capabil să pătrundă adânc în firele de păr, făcându-le moi, sănătoase și rezistente.

Comandă aici ulei de măceșe!

error

Like dacă îți place blogul meu

%d blogeri au apreciat: