Pages Menu
Categories Menu

Posted on apr. 13, 2016

Nuanța rujului pe care îl alegi trebuie să se potrivească trăsăturilor tale

Nuanța rujului pe care îl alegi trebuie să se potrivească trăsăturilor tale

Dacă îți este greu să alegi nuanța de ruj și de multe ori preferi să cumperi o nuanță pe care ai văzut-o la o prietenă sau la o celebritate, trebuie să știi un singur lucru: rujul trebuie să se potrivească trăsăturilor tale.

Citește mai jos un ghid simplu care te ajută să alegi rujul potrivit pentru tine, în funcție de culoarea părului, a pielii sau a ochilor tăi.

Brunete cu pielea măslinie

Brunete cu pielea măslinieDacă ai părul brunet și pielea măslinie, la fel ca Selena Gomez sau Kendall Jenner, pentru tine culorile îndrăznețe sunt ideale.

Carly Hobbs, make-up artist @carlytoptip, a explicat: „Coraiul și roșul portocaliu sunt alegerile desăvârșite în cazul tău, pentru că îți vor complimenta tenul cu tonuri calde”

Dacă ai tenul mai închis la culoare îți poți permite să fii mai îndrăzneață, așa că mai bine evită culorile palide și mergi pe culori mai puternice, mate, ca rosu, portocaliu sau chiar roz.

Brunete cu tenul palid

Brunete cu tenul palid

Dimpotrivă, dacă ai părul închis la culoare și un ten de porțelan, optează pentru nuanțe de buze mai fine.

La fel ca Lily James sau Anne Hathaway alege rujurile piersică mai estompate. Rozul fin va arăta drăguț și îți va crește încrederea în tine.

Roșcate cu tenul palid

Roșcate cu tenul palid

Dacă, la fel ca Nicole Kidman, ai părul castaniu-roșcat și pielea ca de porțelan, roșul clasic îți va fi cel mai bun prieten.

„Roșcatele cu tenul palid ar trebui să opteze pentru roșul clasic, care are subtonuri de albastru la fel ca tenul tău.”, precizează Carly.

Blonde cu pielea măslinie

Doamnele blonde cu pielea măslinie, precum Shakira, ar trebui să rămână în continuare la roșu, dar să le aleagă pe cele care au tonuri calde, de portocaliu.

„Optează pentru o nuanță mai caldă de roșu, chiar spre portocaliu, și vei arăta ca sărutată de soare”

Blonde cu pielea albă

Femeile ca Jennifer Lawrence care au părul de un blond luminos și pielea deschisă la culoare, ar trebui să aleagă întotdeauna, cu încredere, rujurile nude.

Nuanțele nude cu tentă de roz sunt de vis pentru persoanele blonde care au și tenul palid, dându-le un aspect foarte elegant.

error

Like dacă îți place blogul meu

%d blogeri au apreciat: