Pages Menu
Categories Menu

Posted on apr. 19, 2018

Ochi seducători și misterioși cu doar câteva trucuri simple

Ochi seducători și misterioși cu doar câteva trucuri simple

Ochii sunt oglinda sufletului, ceea ce este perfect adevărat. Asta pentru că ochii spun multe, mai ales în minutele de tăcere. Chiar dacă nu realizezi asta, este foarte evident că ochii atrag atenția.

Deci, cum putem evidenția și mai mult ochii, pentru a întoarce cât mai multe capete? Machiajul este metoda prin care poți avea ochi seducători. Fie că mergi la serviciu, la o pterecere, la o întâlnire seara sau cu orice altă ocazie, sunt câteva elemente de bază care îți pot veni în ajutor.

Iar vestea bună este că poți face totul singură, fără să fie nevoie să mergi la salon. În timp vei deveni expertă!

Secretul este culoarea neagră

Nimic nu poate bate frumusețea negrului. El accentuează drastic frumusețea ochilor și, în plus, genele vor arăta mai pline și mai sănătoase. Folosește o umbră de negru în jurul liniei genelor și pe pleoape, foarte generos, dar cu precizie. Look-ul este potrivit atât pentru zi cât și pentru noapte.

Alege smokey

Modelul smokey eyes este în trend, dar există riscul să nu-ți iasă întotdeauna. Este o idee foarte bună să faci un efect smokey gradat. Va arăta subtil dar și grozav în același timp.

Iată cum se face:

  • Alege nuanțele preferate, trei nuanțe care se completează una pe alta.
  • Aplică fondul de ten în trei nuanțe – mai închis pe pleoape, o nuanță de mijoc deasupra pleoapei și una mai deschisă de-a lungul osului sprâncenei.
  • Întinde bine nuanțele astfel încât straturile să se întâlnească perfect.
  • În mod similar, folosește trei nuanțe de fard de ochi și aplică-le.
  • Folosește un amestec a celor trei nuanțe de fard de-a lungul liniei de jos a genelor, doar o atingere.
  • Folosește un liner negru pentru linia genei superioare și în colțul interior al ochilor.
  • Finisează aplicând mascara pe gene.

Ai nevoie de puțină licărire

Efectul de licărire este perfect pentru o petrecere de seară. Dacă este făcut perfect, acest look poate chiar depăși pe celebrul smokey eye.

Trucul este să folosești o nuanță care se asortează cu ceea ce porți. Asigură-te ca licărirea să fie concentrată în colțul interior al ochilor, mai deschisă înspre mijlocul pleoapei. Pentru a adăuga puțin efect dramatic, folosește o umbră neagră la colțul exterior al ochilor.

Optează pentru un cat eye

Cat eye este machiajul pe care multe femei îl aleg cu scopul de a impresiona, dar trebuie făcut perfect pentru a-și îndeplini scopul. Iată care este metoda.

Realizează o aripă folosind liner-ul, pornind din colțul exterior al ochiului spre tâmplă. Repetă o linie asemănătoare, pornind de la colțul interior al ochiului, cam un sfert din lungimea pleoapei. Desenează mai întâi o linie întreruptă, apoi o linie fină. Formează un triunghi alungit împreună cu aripa trasată inițial și umple-l. Accentuează liniile dacă e nevoie.

Linii îngroșate

Nu este nimic greșit în a folosi un liner mai gros pe linia genelor superioare, chiar dacă nu se asortează cu rochia. Un efect de aripă va completa look-ul. Se poate aplica la orice tip de machiaj, inclusiv cat eye sau smokey eyes.

Gene perfecte

Genele trebuie să fie perfect negre pentru ca ochii să fie uluitori. Folosește suficientă mascara pentru a obține acest efect. Nu ezita să folosești un clește pentru curbare, pentru a le da mai mult volum. Dacă nu este suficient, poți foarte bine folosi și gene false.

Nu uita de sprâncene

Sprâncenele creează rama perfectă pentru ochi. Nu uita de ele atunci când te machiezi. Menține-le forma din când în când, în funcție de structura ta osoasă și forma feței.

Joacă-te cu buzele

Dacă ai ales ca ochii să fie în centrul atenției, atunci e mai bine ca buzele să fie mai puțin intense. Buzele nude asociate cu ochii bine accentuați arată întotdeauna perfect. Este un truc simplu, care face ca ochii să iasă în evidență.

error

Like dacă îți place blogul meu