Pages Menu
Categories Menu

Posted on mart. 22, 2016

Pregătește-te de primăvară cu câteva sfaturi de reîntinerire

Pregătește-te de primăvară cu câteva sfaturi de reîntinerire

Primăvara este un sezon frumos, în care se vorbește despre regenerare, reîntinerire și depășirea problemelor de peste iarnă, precum oboseala și chiar depresia.

Ce modalitate mai bună de a saluta primăvara avem decât un machiaj nou, o coafură nouă?

Primăvara înseamnă culori vibrante. Vorbind despre păr și machiaj, haideți să încorporăm aceste culori, și să ne împrospătăm look-ul.

Buzele. Optează mai des pentru roz, purpuriu sau roșu pentru a da o nouă turnură aspectului tău. Multe persoane au renunțat la culorile strălucitoare, pentru că, într-adevăr, rujul nu trebuie să fie intimidant. Dar există și nuanțe mai deschise ale acestor culori, care aduc ceva nou și luminos, și mai puțin riscant totodată.

Dacă tot este prea mult pentru gustul tău, ai întotdeauna opțiunea culorii nude, ca să arăți cât mai natural.

Tenul.  Lunile de iarnă sunt dure pentru tenul tău. O idee bună pentru primăvară este exfolierea si hidratarea tenului. Aceasta va aduce strălucire pielii, și o va face mai netedă și mai moale. Puteți încerca chiar o exfoliere cu zahăr pentru a scăpa de pielea moartă.

Părul. Pentru păr, tăierea vârfurilor și un balsam puternic poate fi tot ceea ce are nevoie pentru un aspect revigorat. Dacă vrei ceva diferit, poți încerca niște șuvițe, sau tonuri de violet, roșu, etc. sau poți chiar să te vopsești blond.

Orice decizie ai lua pentru această primăvară, fii sigură că se potrivește stilului tău personal. Cel mai important este să te simți  bine și să nu-ți fie teamă să încerci ceva nou.

error

Like dacă îți place blogul meu

%d blogeri au apreciat: