Pages Menu
Categories Menu

Posted on apr. 11, 2018

Răsfață-ți tenul cu aceste măști pe bază de cireșe pentru mai multă strălucire

Răsfață-ți tenul cu aceste măști pe bază de cireșe pentru mai multă strălucire

Îți plac mult cireșele și știi că ele conțin toate mineralele și vitaminele necesare pentru organismul tău. Cireșele ajută la digestie și la îmbunătățirea imunității, dar și la întinerirea tenului.

Știai că cireșele te pot ajuta să ai un ten frumos, dacă sunt utilizate extern? Vitamina A conținută în cireșe face minuni pentru piele. Ajută la menținerea elasticității prin stimularea producției de colagen. Iar vitamina E din cireșe are rol protector, combate radicalii liberi, stimulează rezistența la radiațiile solare, previne și diminuează aparența ridurilor.

Cireșele sunt o sursă bună de vitamin A, B, C și E, ceea ce înseamnă aportul perfect de vitamine necesare pentru tenul radiant și sănătos. Măștile cu cireșe pot ajuta la rezolvarea a diverse probleme, precum combaterea ridurilor, îndepărtarea coșurilor, albirea tenului și multe altele.

Masca cu cireșe pentru strălucirea tenului

Vitaminele care se găsesc în cireșe ajută la întinerirea pielii și îi măresc strălucirea. Mai ajută și la reducerea stressului și a aspectului tern, determinând un aspect proaspăt. Poți avea un ten strălucitor instantaneu cu acest remediu simplu.

Ingrediente:

 • 2-3 cireșe
 • 1 ceașcă de apă

Cum procedezi:

Taie cireșele în bucăți mici și zdrobește-le pentru a obține o pastă. Aplică pe față și lasă timp de 15 minute, apoi clătește cu apă rece. Vei observa diferența de la prima utilizare.

Masca cu cireșe pentru iluminarea tenului

Această mască naturală este foarte bună pentru a estomparea petelor, îndepărtarea roșeței și iluminarea tenului tern. Această mască iluminatoare poate fi folosită o dată pe săptămână pentru cele mai bune rezultate.

Ingrediente:

 • 5-6 cireșe
 • 3 lingurițe de iaurt

Cum procedezi:

Ai nevoie de cireșe bine coapte. Curăță cireșele de coajă și taie-le în bucăți mici. Pune-le apoi la blender pentru a obține o pastă. Adaugă cele 3 lingurițe de iaurt și amestecă  bine. Aplică acest amestec gros pe față și lasă-l timp de 15 minute. Apoi clătește cu apă călduță.

Masca cu cireșe pentru tratarea coșurilor

Te îngrijorează coșurile și acneea? Această masca cu cireșe reduce semnele de acnee și punctele negre. Folosește de două ori pe săptămână pentru rezultate maxime.

Ingrediente:

 • cireșe
 • 1 linguriță de miere
 • 1 linguriță de suc de lămâie

Cum procedezi:

Ia câteva cireșe și taie-le bucăți mici. Apoi zdrobește-le pentru a obține o pastă. Adaugă 1 linguriță de miere și 1 linguriță de suc de lămâie. Amestecă bine. Aplică amestecul pe toată fața sau doar pe zona afectată și las-o să acționeze timp de 20 de minute. Clătește apoi cu apă rece.

Masca cu cireșe pentru tenul uscat

Agenții de hidratare din cireșe ajută la hidratarea naturală a pielii. Această mască îți va da un ten moale, hidratat, cu aspect sănătos, dacă o vei folosi regulat.

Ingrediente:

 • ½ cireașă
 • 1 lingură ovăz
 • 1 lingură de miere
 • 1 gălbenuș de ou

Cum procedezi:

Zdrobește cireașa. Pune la blender ovăzul pentru a obține o pudră. Adaug-o la cireașa zdrobită. Amestecă bine, adăugând 1 lingură de miere și 1 gălbenuș de ou. Aplică amestecul pe față și lasă-l acolo timp de 15 minute. Clătește după 15 minute cu apă rece și tamponează ușor. Repetă de două ori pe săptămână pentru rezultate mai rapide.

error

Like dacă îți place blogul meu