Pages Menu
Categories Menu

Posted on sept. 14, 2022

Rețete simple cu cafea care te ajută să slăbești

Rețete simple cu cafea care te ajută să slăbești

Ești una dintre cele care își încep ziua întotdeauna cu o ceașcă de cafea? Ei bine, dacă energia oferită de cofeină este esențială pentru tine, află că ceașca de cafea îți poate oferi un avantaj în plus, ajutându-te la slăbit.

Da, e adevărat, cafeaua este cea mai potrivită băutură înainte de exercițiile fizice. Ea îți conferă doza de energie necesară și ajută la accelerarea ratei metabolice, ajutând la îndepărtarea depunerilor de grăsime. Vezi mai jos câteva rețete simple de cafea care te pot ajuta să slăbești mai rapid!

Cafeaua cu scorțișoară

Adaugă un praf de scorțișoară în ceașca de cafea neagră sau expresso! Cafeaua este astfel mult mai sănătoasă, iar conținutul de cofeină și antioxidanți din scorțișoară stimulează procesul de slăbire și îmbunătățesc rata metabolică.

Pur și simplu prepară cafeaua ta obișnuită, apoi adaugă un sfert de linguriță de scorțișoară și miere.

Cafeaua cu lămâie

Sucul de la o jumătate de lămâie adăugat în cafea este foarte eficient pentru controlul greutății. Combinația de cofeină, acid citric și vitamina C ajută la stimularea metabolismului și activează hormonii care ajută la arderea grăsimilor, ceea ce în final contribuie la pierderea de greutate. 

Pentru preparare, adaugă sucul de la o jumătate de lămâie în ceașca de cafea, împreună cu un praf de scorțișoară. Astfel, cafeaua stimulează procesul de ardere al grăsimilor și ajută la eliminarea toxinelor din organism prin acclerarea ratei metabolice. Datorită prezenței vitaminei C, cafeaua astfel preparată ajută la stimularea imunității.

Cafeaua neagră

O cafea neagră simplă este suficinetă pentru stimularea ratei metabolice. Cofeina este cea care crește nivelul de energie, iar acidul clorogenic care se găsește și el în cafea ajută la accelerarea procesului de ardere al grăsimilor.

Pune la fiert puțină apă cu o linguriță de cafea, las-o să se infuzeze și delectează-te.  Poți adăuga un praf de nucșoară pentru accentuarea aromei și o mai mare eficiență. O băutură care îmbunătățește imunitatea și stimulează metabolismul.

Cafeaua cu ciocolată neagră

Ciocolata neagră este plină de antioxidanți și acizi grași mononesaturați, care fac minuni în combinație cu cafeaua simplă bogată în cofeină. Acest amestec ajută la stimularea metabolismului, conferă sațietate, suprimă apetitul, ajută la slăbit și îmbunătățește starea de alertă. 

error

Like dacă îți place blogul meu