Pages Menu
Categories Menu

Posted on feb. 8, 2016

Rujul lichid – sfaturi utile pentru o aplicare perfectă

Rujul lichid – sfaturi utile pentru o aplicare perfectă

Rujul lichid se găsește acum peste tot, și pe bună dreptate: de lungă durată și opac, rujul lichid are multe de oferit. Chiar dacă ești începătoare sau expertă, citește aceste sfaturi pentru rezultate excelente.

Aplicarea poate fi dificilă la început, dar o dată ce te obișnuiești cu el, cu siguranță nu te vei mai întoarce la rujul tradițional. Rujurile lichide sunt foarte pigmentate, așa că va trebui să pregătești conturul buzelor, să folosești o pensulă ca să eviți mâzgăleala. Ai nevoie de multă practică și multă răbdare.

După ce te vei prinde cum se aplică rujul din tub, nu-ți putem spune decât: Felicitări! Te poți considera o adevărată guru a frumuseții. Dar mai sunt și alte secrete.

Vezi mai jos cum poți opține maximum din rujul tău lichid:

Aplică-l cu o pensulă

Aplicare se face în mai multe etape. Dar îți va fi dificil, dacă aplici mai multe straturi subțiri cu aplicatorul picior. Folosește o pensulă de buze pentru maximul de control.

Șterge-te cu un șervețel pentru a evita petele

Ceea ce este atractiv la rujurile lichide este că ele oferă o acoperire opacă, însă se recomandă ștergerea ușoară a buzelor înainte să se usuce complet. Vezi video de mai jos, dacă nu vrei să ai buzele pătate.

Folosește un creion de buze pentru rezultate magice

Dacă nu te-ai născut cu buzele pline, nu trebuie să te compătimești pentru asta. Apucă un creion de buze, acesta îți va schimba total buzele. Temporar. Vezi mai jos cum să-ți desenezi conturul buzelor, fără să exagerezi.

Folosește nuanțe mai deschise ca să-ți mărești buzele

În general lumina face ca obiectele să pară mai mari, în timp ce întunericul le face să pară mai mici. Acest lucru este valabil și în cazul buzelor, așa că preferă culorile nude.

Transformă-l într-un fard

Este mai ieftin dacă-l poți folosi și ca fard de obraz. Însă rujul lichid singur este prea gros și prea pigmentat pentru a fi aplicat pe obraz fără probleme. Tot ce are nevoie este puțin primer. Amestecă pe spatele mâinii și gata, ai un fard de obraz cremă.

Folosește-l ca un liner lichid… sau nu

Este adevărat. Poți folosi rujul lichid ca pe un perfect liner lichid. Dar ai grijă! Fiind un produs destinat buzelor, poate fi iritant pentru ochii tăi datorită aditivilor de culoare.

error

Like dacă îți place blogul meu