Pages Menu
Categories Menu

Posted on mart. 18, 2016

Rujul negru, atât de la modă și atât de dificil în același timp

Rujul negru, atât de la modă și atât de dificil în același timp

Pentru că în ultima perioadă, îndrăzneala este ceea ce caracterizează tendințele de frumusețe, rujul negru nu face excepție de la această regulă.

Dacă ești înnebunită după rujul negru, dar ți-e teamă să-l folosești pentru că nu vrei să dai greș, vezi mai jos câteva sfaturi, care ar putea să-ți fie utile:

 Este foarte important ca fața ta să aibă un aer proaspăt

Atunci când ai de gând să porți ruj negru, ai grijă ca fața ta să arate cât mai proaspăt și mai natural. Culoarea închisă pe buze este suficient de puternică prin ea însăși, nu mai are nevoie să fie întărită de un machiaj intens. Cel mai bine este să preferi look-ul „fără machiaj”, cu puțin fond de ten, fard de obraz și bronzant.

Dar încearcă să evidențiezi ceva, totuși

Poți echilibra culoarea închisă de pe buze cu puțină strălucire. Folosește un fond de ten luminos și adaugă puțină culoare la nivelul oaselor obrazului.

Arată-ți ochii

Cel mai adesea, poți să renunți la machiajul de ochi. Dar dacă simți nevoia să adaugi puțină strălucire, alege nuanțe deschise si luminoase, cu puțină umbră de strălucire. Sari peste creionul de ochi și adaugă doar un strat generos de rimel. Pentru sprâncene, optează pentru un gel de sprâncene, în loc să le umpli complet.

Folosește contur de buze

Cu o nuanță așa de intensă pe buze, cu siguranță vrei ca forma și marginile să rămână bine definite. Creionul de buze face toată diferența, dar va fi greu să găsești unul negru. Poți folosi în schimb un creion de ochi negru, cu condiția, desigur, să nu-l mai folosești ulterior pentru ochi.

Verifică-ți dinții

Este destul de rău să ai ruj roșu pe dinți, dar imaginează-ți ce ar fi să ai ruj negru pe dinți. Ca să fii sigură, fă trucul cu degetul: bagă degetul arătător în gură, strânge buzele în jurul lui, și apoi trage-l afară. Tot ce ar fi ajuns pe dinți este acum pe deget.

Șterge și aplică din nou

Dacă nu ai găsit un ruj negru în care să ai încredere 100%, cel mai bine este să-l ștergi înainte de a mânca ceva, și aplică-l din nou mai târziu. Un inel negru pe buze nu este deloc drăguț.

 

error

Like dacă îți place blogul meu