Pages Menu
Categories Menu

Posted on nov. 12, 2018

Sfaturi pentru cele care își îndreaptă părul cu placa

Sfaturi pentru cele care își îndreaptă părul cu placa

Trendul părului perfect drept este în vogă de câțiva ani, femeile din întreaga lume fiind îndrăgostite de acest look. Avantajul este că părul pare mai ușor de aranjat, are un aspect mai lucios și mai neted, care poate fi asortat cu orice fel de outfit.

Dacă vrei să ai părul drept poți vizita cel mai apropiat salon de coafură sau poți să-l îndrepți chiar tu, cu placa de păr. Pentru că mersul la salon este costisitor și consumă mult timp, majoritatea femeilor preferă să folosească placa de păr pentru a obține look-ul dorit. Totuși, folosirea acesteia are și o serie de dezavantaje. De la rupere până la deteriorare, sunt multe lucruri nedorite care se pot întâmpla părului tău, mai ales dacă nu știi unele trucuri.

De aceea am pregătit pentru tine o serie de trucuri care să îți vină în ajutor când vrei să-ți îndrepți părul acasă.

1. Alege o placă de păr de dimensiunea corectă

Plăcile de păr de dimensiuni mari sunt considerate ideal pentru părul foarte des. Dimensiunea corectă a plăcii de păr poate face diferența întregului rezultat al muncii tale. Nu numai că va întinde efectiv părul, dar va preveni ruperea nedorită a firelor de păr.

2. Folosește un spray de protecție la căldură

Se știe că folosirea plăcii de îndreptat poate deteriora părul, datorită folosirii căldurii. Totuși, folosirea un spray de protecție la căldură va minimiza aceste deteriorări. E bine să-ți faci un obicei din asta, de fiecare dată când îți îndrepți părul.

3. Piaptănă părul înainte de a-l îndrepta

Este un sfat foarte util, pentru că folosirea plăcii pe părul nepieptănat poate duce la ruperea firelor de păr. Pentru prevenirea acestui fapt, piaptănă bine părul înainte de a-l îndrepta.

4. Ai grijă la temperatura pe care o folosești

Dacă folosești placa la o temperatură mai mare ca să termini mai repede, asta poate dăuna mult sănătății părului. De aceea se recomandă folosirea plăcii la temperatură joasă.

5. Împarte părul pe secțiuni

Este un truc cu adevărat salvator, care te poate ajuta să obții părul super-fin și drept dorit. Înainte de a începe, împarte părul pe diverse secțiuni și lucrează pe fiecare secțiune în parte.

6. Începe din spatele capului

Este un sfat pe care ar trebui să-l urmeze oricine folosește placa de îndreptat părul. Întotdeauna începe să îndrepți părul pornind din spatele capului și continuând gradual spre în față. Asta te va ajuta să obții părul care cade drept în jos.

7. Piaptănă părul după ce-l îndrepți

Pieptănarea părului după îndreptare este un truc care te ajută să obții rezultate grozave. Deci, după ce ai terminat de îndreptat buclele, în loc să-ți treci degetele prin ele, folosește un pieptăn cu dinți rari, pentru a fi sigură că  nu este încurcat și nu sunt fire rupte.

8. Continuă cu aplicarea unui ser

Dacă vrei ca părul să stea drept cât mai mult timp, încearcă să aplici un ser. Părul tău va arăta mult mai lucios și va fi mai ușor de aranjat, pe tot parcursul zilei.

error

Like dacă îți place blogul meu