Pages Menu
Categories Menu

Posted on mart. 2, 2018

Sfaturi pentru întreținerea genelor false

Sfaturi pentru întreținerea genelor false

Uneori, rimelul nu-ți oferă extra-volumul pe care ți-l dorești pentru genele tale naturale. În această situație, cea mai bună alegere sunt genele false. Ele îți vor transforma aspectul ochilor tăi aproape instantaneu.

Aplicarea genelor false nu este ușoară, iar apoi, după ce le-ai aplicat, scoaterea lor este o altă sarcină destul de dificilă. Poate că te gândești „De ce este atât de dificil?” Pentru scoaterea genelor false se folosește de obicei penseta, dar uneori aceasta le distruge sau le îndoaie.

Nu vrei ca genele tale false să țină mai mult timp? Chiar dacă ai cumpărat gene de calitate, dacă nu ai grijă de ele cum trebuie, atunci durata lor de viață va fi destul de scurtă. Dacă le îngrijești cum trebuie, ar trebui să le poți purta măcar de 15-20 de ori. Surprinsă? Nu fi, pentru că în acest articol, vei cum învăța cum să întreții genele false și să le folosești cât mai mult timp. Vino să vezi cum.

Fii blândă cu ele

Începe chiar cu momentul în care le scoți din cutie. Dacă nu ai grijă, se pot rupe foarte repede. De multe ori se folosesc pensetele speciale, pensetele curbate sau chiar unghiile, dar credeți că este o idee bună?

Nici una dintre acestea nu este o alegere bună. Asta pentru că genele false sunt foarte delicate și trebuie atinse doar cu degetele.

Dacă folosești degetele, șansele de a se strica sunt mai mici. Ține genele de capăt, foarte ușor, între degetul arătător și degetul mare și scoate banda din interior. Simplu, nu-i așa?

În mod similar, dacă folosești gene false individuale, procedezi la fel, ținându-le ușor de un capăt, se apucă și se dezlipește fiecare capăt. Nu se trag toate deodată, deoarece se pot strica.

Îndepărtează întotdeauna lipiciul

Când îți scoți genele false, vei observa puțin lipici de-a lungul benzii de prindere. Este foarte important ca acest lipici să fie îndepărtat.

În caz contrar, lipiciul se întărește și distruge banda. Dacă se întâmplă asta, nu mai poți să le utilizezi din nou. În general se se folosesc diverse instrumente și soluții pentru îndepărtarea lipiciului, dar cea mai sigură metodă este tot cu degetele.

Cu o mână, ține genele ferm între arătător și degetul mare. Cu cealaltă mână, trage ușor adezivul până se dezlipește. Uneori se ia bucăți mai mari, alteori mai mici. Dar nu renunța până nu se scoate tot și banda genelor se vede din nou.

Genele individuale au nevoie încă de și mai multă grijă, pentru că se strică foarte ușor. Cu o mână, ține genele cu grijă, dar ferm, iar cu cealaltă mână cojește lipiciul până când nu mai rămâne deloc.

Curățarea genelor false

Este foarte bine să aplicăm rimel pe genele false, deoarece le ajută să se amestece cu genele tale naturale. Conturul lichid pentru ochi, pe de altă parte, este și el foarte util, deoarece ajută la ascunderea benzii.

Din păcate, nici una dintre acestea nu sunt bune pentru genele tale. Asta nu înseamnă că nu trebuie să le mai folosești, ci înseamnă că va trebui să le cureți.

Pentru asta, vei avea nevoie de un demachiant fără grăsimi, câteva șervețele și bețișoare.

Metoda:

 • Pune genele pe un șervețel de hârtie și ține-le ușor de bandă cu ajutorul degetelor
 • Înmoaie un bețișor de urechi în demachiant
 • Stoarce excesul de lichid
 • Șterge genele cu bețișorul, dinspre bandă spre vârf, pentru a îndepărta machiajul
 • Nu înmuia prea tare genele, pentru că se pot strica
 • Lasă-le să se usuce, apoi pune-le într-o cutie curată.

De ținut minte:

 • Nu ține genele false în lumină solară directă, pentru că se poate schimba culoarea și slăbi adezivul.
 • Nu arunca cutia de plastic. Vei avea nevoie de ea pentru a proteja genele false de praf. Vei investi destul de mult timp pentru curățarea lor, iar asta înseamnă că vrei să se mențină curate cât mai mult timp, nu-i așa?
 • Pune genele înapoi pe suportul lor în formă de semilună, presând ușor banda urmărind curba suportului, pentru a păstra forma benzii.
 • Genele individuale trebuie păstrate și ele într-o cutie bine închisă. Nu folosi penseta pentru a face acest lucru, pentru a nu le distruge.
 • Nu le așeza invers, pentru a nu le distruge curbura.

Simplu, nu-i așa? Urmează acești pași simpli și vei putea să folosești genele false mai mult timp!

error

Like dacă îți place blogul meu