Pages Menu
Categories Menu

Posted on feb. 29, 2016

Spune NU acneei doar cu suc de lămâie

Spune NU acneei doar cu suc de lămâie

Pielea ta este predispusă la acnee? Dacă da, vezi cum poți scăpa de ea, o dată pentru totdeauna.

Trebuie doar să storci lămâia și să aplici sucul pe piele, ca atare sau în combinație cu alte ingrediente naturale precum mierea, iaurtul sau năutul. Scapă astfel de acnee, care de multe ori îți lasă cicatrici inestetice pe față.

Iată câteva sfaturi:

Aplicarea sucului de lămâie: Pune sucul de lămâie într-un bol mic, înmoaie în el o bucățică de vată și stoarce-o bine. Aplică sucul de lămâie pe zona afectată de acnee. Lasă-l să acționeze timp de 10 minute, până când sucul este complet uscat. Clătește zona cu apă și apoi șterge cu un prosop curat. Repetă de două ori pe zi.

Suc de lămâie și miere: Pune suc de lămâie si puțină miere într-un bol și amestecă bine. Aplică acest amestec în zona afectată de acnee cu vârful degetelor și lasă-l timp de 5 minute. Spală zona cu apă și șterge cu un prosop curat. Urmează acest remediu o dată pe zi.

Mască cu lămâie și albuș de ou: Separă albușul unui ou, adaugă două linguri de suc de lămâie și amestecă bine. Împarte amestecul în trei părți. Aplică pe piele primul strat de amestec și lasă-l să acționeze timp de 5-7 minute, înainte de a aplica al doilea strat. După încă 5 până la 7 minute, aplică și al treilea strat pe zona afectată de acnee. Lasă să acționeze timp de 5-7 minute, apoi clătește cu apă caldă și tamponează până se usucă pielea. Folosește acest remediu în mod regulat.

Lămâie și năut: Pune pudră de năut într-un bol mic și stoarce lămâia peste ea. Se amestecă ingredientele până se obține o pastă fină. Aplică pe zona afectată de acnee și lasă să acționeze timp de câteva minute. Clătește apoi cu apă călduță și șterge cu un prosop curat. Poți să folosești apoi crema ta hidratantă obișnuită, dacă simți că pielea a devenit prea uscată. Utilizează cest remediu zilnic.

Lămâie și iaurt: Pune suc de lămâie și iaurt într-un bol, amestecă-le până obții o pastă. Aplică această pastă pe zona afectata, folosind vârful degetelor. Lasă pe piele câteva minute și apoi clătește cu apă. Repetă procedeul regulat.

error

Like dacă îți place blogul meu