Pages Menu
Categories Menu

Posted on mart. 19, 2018

Te-ai plictisit de aceeași coafură? Iată 5 stiluri simple pe care să le adopți sezonul acesta

Te-ai plictisit de aceeași coafură? Iată 5 stiluri simple pe care să le adopți sezonul acesta

Te-ai plictisit de look-ul tău obișnuit? Poate că este timpul pentru o schimbare. Ce poate fi mai distractiv decât să-ți reinventezi stilul sezonul acesta?

Modul în care îți aranjezi părul îți accentuează prezența și îmbrăcămintea. Deci, atenție și la aranjarea părului. Experimentarea diverselor stiluri de aranjare a părului este cea mai modernă și mai ușoară metodă de a obține un look chic și stilat.

De cele mai multe ori însă, chiar dacă îți dorești să încerci ceva nou, ești mult prea grăbită sau nu ai timp suficient, astfel că în final renunți și ajungi să renunți și să păstrezi același stil cu care te-ai obișnuit. Împletiturile par să necesite mult timp, dar sunt câteva stiluri care sunt chiar foarte simple!

Iată cinci dintre cele mai trendy stiluri pe care le poți încerca pentru diverse ocazii!

1. Coada înnodată

Coada de cal este una dintre cele mai simple și mai comune coafuri, pe care le preferă oricine. Dar dacă i-ai adăuga ceva deosebit?

Tot ce trebuie să faci este să împarți părul în două. Apoi, răsucește-le și fă un nod. Cu ajutorul unui ac de păr prinde nodul. Părul rămas poate fi legat sau lăsat liber.

2. Cocul dezordonat

Cocul a fost întodeauna o coafură elegantă și clasică. Uneori, un coc dezordonat te poate salva dacă nu ai timp pentru ceva mai pretențios. Poți obține acest look fără prea mare efort.

Mai întâi, stai aplecată pentru ca părul să cadă în jos, fă o coadă de cal înaltă și începe s-o răsucești. Acum, rotește coada răsucită pentru a forma un coc. Trage niște fire de păr din coc, pentru că nu ai nevoie să fie prea neted și gata, cocul dezordonat a apărut.

3. Cocul-codiță împletită

Această coafură poate părea foarte complexă, dar de fapt este foarte ușoară.

Piaptănă-ți părul și prinde-l într-o coadă înaltă. Leagă-l cu o bentiță în culoarea părului. Următorul pas este să împletești codița și să o legi la capăt. Acum trebuie să faci cocul. Trebuie doar să îndoi coada împletită și să faci cocul. Gata, simplu și elegant!

4. Împletitura franțuzească

Este un stil clasic care ajuta la protecția părului, mai ales în anotimpul cald. Împletitura franțuzească poți să ți-o faci și singură. Este doar o problemă de practică.

Se împarte părul în secțiuni, pornind din vârful capului, în trei părți. Împletești normal, continuând mereu să adaugi șuvițe de păr, până când tot părul este împletit.

5. Coada răsucită în coc

Pentru început, leagă o codiță joasă. Apoi, răsucește codița în jurul legăturii. Repetă încă o dată și fixează cu un ac de păr pentru a forma un coc. Poți purta această coafură formal sau casual, adăugând diverse accesorii de păr.

error

Like dacă îți place blogul meu

%d blogeri au apreciat: