Pages Menu
Categories Menu

Posted on sept. 17, 2019

Topul uleiurilor esențiale și efectul lor magic asupra tenului și a părului

Topul uleiurilor esențiale și efectul lor magic asupra tenului și a părului

Toate am auzit de uleiurile esențiale prezente în gelurile de duș sau în balsamurile de păr pe care le cumpărăm de la magazin. Dar nu le-am putea folosi ca atare? Efectul lor nu ar fi astfel mai puternic?

Și pentru că sunt pe piață atât de multe uleiuri esențiale, am alcătuit o listă cu cele mai bune dintre acestea, pentru ca și tu să știi cum să beneficiezie de efectele lor magice. Aceste uleiuri sunt extrem de puternice și sunt utilizate de secole pentru rezolvarea a diverse probleme de frumusețe.

Cele mai multe dintre ele sunt obținute printr-un proces de distilare. Fiind atât de concentrate, ele trebuie întotdeauna diluate, altfel ar putea arde pielea. Acesta este motivul pentru care multe persoane ezită să le folosească pentru ten și pentru păr. Dar dacă știi să le folosești, vei simți cu siguranță beneficiile extraordinare ale introducerii lor în rutina zilnică de înfrumusețare.

Ulei esențial de lavandă

1. Ulei esențial de lavandă

Acest ulei cu miros dulce este unul dintre favoritele noastre. El are o aromă calmantă și  liniștitoare, care te ajută să scapi de stress imediat. Poate fi folosit chiar și pentru a trata insomnia. Înafară de asta, uleiul esențial de lavandă are un efect extraordinar în reducerea căderii părului.

Adaugă câteva picături de ulei esențial de lavandă într-un ulei de nucă de cocos și masează ușor scalpul cu acesta. Amestecul acționează ca un balsam foarte bun, părul tău devenind moale, fin și strălucitor.

Sau adaugă câteva picături în crema sau hidratantul tău, pentru un plus de strălucire pentru ten și pentru echilibrarea producției de sebum la nivelul feței

Poți comanda aici uleiul esențial de lavandă!

Ulei de arbore de ceai

2. Ulei de arbore de ceai

Acest ulei este sfânt pentru persoanele cu pielea predispusă la acnee. Nu contează cât de mult se străduiesc, acneea nu dă semne de dispariție, iar acneea la adulți este foarte frecventă.

Tamponează cu puțin ulei de arbore de ceai zona afectată de cel puțin două ori pe zi. Fă acest lucru zilnic și vei vedea cum coșurile încep să se usuce, iar apoi să dispară. Uleiul de arbore de ceai omoară bacteriile din această zonă și se asigură că nici nu vor mai apărea în același loc. Și nici nu rămân cicatrici.

Deasemenea, poți adăuga câteva picături în șamponul tău obișnuit dacă ai probleme cu mătreața sau ai un scalp mai gras.

Poți comanda aici uleiul esențial de arbore de ceai

Ulei esențial de geranium

3. Ulei esențial de geranium

Acest ulei este genial în a balansa producția de grăsimi de pe față. Ajută la condiționarea pielii de pe față și este extraordinar pentru orice tip de piele.

Amestecă doar câteva picături de ulei esențial de geranium cu apă minerală și pune-l într-o sticlă cu pulverizator. Folosește-l pentru a stropi fața.

Ulei esențial de Frankinscence (tămâie)

4. Ulei esențial de Frankinscence (tămâie)

Dacă simți că pielea ta își pierde elasticitatea, atunci acesta este uleiul pe care trebuie să-l folosești. Este grozav pentru stimularea producției de celule și de colagen din piele. Este cu adevărat cel mai bun ulei pentru pielea matură.

Adaugă  câteva picături într-un ulei purtător precum cel de migdale și aplică-l pe față seara, înainte de culcare, pentru a te trezi mai frumoasă, mai strălucitoare, cu un ten mai suplu.

Îl poți comanda aici!

Ulei esențial de Lemongrass

5. Ulei esențial de Lemongrass

Porii deschiși și lărgiți pot fi o problemă foarte mare. Deși sunt multe produse care pot ajuta la tratarea acestei probleme, n-ar fi extraordinar să poți opta pentru o metodă naturală?

Uleiul esențial de Lemongrass este extraordinar în tratarea porilor lărgiți. Poate fi amestecat cu apă pentru a se obține un foarte bun toner și astringent.

Comandă-l aici!
Ulei esențial de mușețel

6. Ulei esențial de mușețel

Acest ulei esențial este cunoscut pentru efectul său calmant asupra pielii. Este perfect pentru pielea uscată, cu scuame, în special pentru tenul predispus la eczeme.

Adaugă câteva picături de ulei esențial de mușețel în apa de baie pentru a obține cel mai bun efect.

Vezi prețul lui aici!

Ulei esențial de Ylang Ylang

7. Ulei esențial de Ylang Ylang

Este cel mai bun ulei pentru echilibrarea producției de sebum. El mai îmbunătățește și regenerarea ceIulară și luptă împotriva semnelor premature ale îmbătrânirii. Este uleiul perfect pentru persoanele cu tenul gras, care doresc să-și mențină pielea hidratată.

Adaugă câteva picături în ulei de migdale și folosește-l ca ulei pentru noapte, pentru menținerea hidratării optime a pielii.

Comandă aici!

Ulei esențial de ienupăr

8. Ulei esențial de ienupăr

Acest ulei este foarte cunoscut pentru proprietățile sale vindecătoare și poate fi folosit pe răni, pentru a grăbi vindecarea acestora. Un alt fapt grozav este că ajută la lupta împotriva celulitei. Folosește-l pe pielea de pe coapse sau fese pentru a scăpa de celulită.

Vezi aici mai multe detalii!

error

Like dacă îți place blogul meu