Pages Menu
Categories Menu

Posted on nov. 13, 2019

Tot ce trebuie să știi despre unghiile acrilice. Trucuri și sfaturi

Tot ce trebuie să știi despre unghiile acrilice. Trucuri și sfaturi

Secretul din spatele unghiilor perfecte nu este altceva decât unghiile acrilice. Ele sunt în trend de ceva timp și au devenit o soluție semi-permanentă pentru unghiile subțiri și friabile. Dar multe persoane încă nu știu cum se fac, de aceea am adunat o serie de informații și de trucuri în legătură cu acestea.

Unghiile acrilice sunt practic extensii artificiale ale unghiei, pentru ca unghiile să fie mai lungi decât cele naturale. Astfel unghiile devin mai lungi și mai groase instantaneu.

Unghiile acrilice sunt făcute dintr-un amestec de pudră acrilică și lichid acrilic. Amestecul este plasat pe unghiile naturale și întins, astfel încât să se întărească după forma unghiei. Dacă vrei să mărești lungimea unghiei, acesta se face simplu cu ajutorul unui vărf. Acesta se adaugă la lungimea unghiei și oface să arate mai realist.

Întreținerea unghiilor acrilice

Dacă te numeri printre persoanele comode, care nu cred în întreținerea unghiilor, atunci unghiile acrilice nu sunt pentru tine. Întreținerea unghiilor acrilice se face o dată la 2 – 3 săptămâni.

Unghiile trebuie pilite regulat,  pentru a evita dezvoltarea fungușilor pe suprafața lor.

Dacă e prima dată când îți faci unghii acrilice, ține minte că unghiile nu trebuie să fie prea lungi de la început. Acest lucru este recomandat pentru ca unghiile tale să se obișnuiască cu ele. Mai târziu, când purtarea lor va deveni mai confortabilă, poți crește ușor dimensiunea unghiei.

Informează-te înainte de a ți le face. Ai grijă ca salonul la care mergi să aibă tot echipamentul necesar, dacă este curat și dacă au persoane bine pregătite.

Pentru a crește durata de viață a unghiilor acrilice, ele nu trebuie expuse exagerat la apă. În plus, e bine să porți mănuși la activitățile domestice, pentru ca unghiile acrilice să nu se rupă.

Cum se scot unghiile acrilice?

Unghiile acrilice trebuie scoase tot la salon, iar asta din două motive. În primul rând, există șansa ca unghia să se ridice. Dacă se întâmplă acest lucru, praful poate pătrunde în unghie și cauza infecții. Al doilea motiv este faptul că unghiile naturale cresc dedesubtul unghiilor acrilice, și s-ar putea să nu arate bine. De aceea unghiile acrilice trebuie îndepărtate cu grijă, de o persoană care se pricepe.

După ce ți-ai scos unghiile acrilice, este foarte important să-ți îngrijești unghiile naturale. Este posibil ca din cauza unghiilor acrilice, unghiile tale să devină uscate, friabile și dificil de manevrat. Se recomandă în acest ca să aplici hidratant pe unghii și să le masezi de două ori pe zi, pentru a evita deteriorarea acestora.

error

Like dacă îți place blogul meu