Pages Menu
Categories Menu

Posted on oct. 13, 2019

Trucuri care îi dau volum părului tău, cu efect instantaneu

Trucuri care îi dau volum părului tău, cu efect instantaneu

Din diverse motive, părul nu arată și nu stă bine întotdeauna. Uneori pare turtit, subțire, uscat. Iar asta schimbă complet felul în care arăți, îți poate schimba chiar și forma feței.

Dacă vrei ca părul tău să aibă mai mult volum, sunt multe metode pe care le poți folosi, unele dintre ele pe bază de produse chimice, dar care pe termen lung pot afecta sănătatea părului. Dar sunt și unele naturale, cu efect instantaneu asupra volumului părului. Acestea pot fi ușor aplicate acasă la tine, deci nu te costă nici timp și nici bani.

Iată care sunt trucurile care te ajută să crești volumul părului tău!

1. Pieptănatul pe spate

A nu se înțelege prin asta să tragi de păr cu putere ca să desfaci nodurile, ci pieptănatul delicat este cel care adaugă volum. Ai nevoie de multă răbdare!

Mai întâi, separă părul pe mai multe secțiuni. Piaptănă spre spate, șuviță cu șuviță, insistând mai mult la rădăcini.

2. Usucă părul cu capul în jos

Când îți usuci părul cu uscătorul de păr, ține capul în jos. Începe să usuci de la rădăcină înspre vârfuri. Este cel mai rapid și mai ușor truc, dar care chiar funcționează. Părul tău va avea mai mult volum decât înainte, iar efectul este imediat.

3. Schimbă-ți cărarea

Aceasta necesită mai mult efort și diverse echipamente suplimentare. Doar fă-ți cărarea în partea opusă celei în care o faci în mod obișnuit. Părul tau va avea volum instantanteu.

Explicația efectului este că, atunci când porți cărarea pe aceeași parte zilnic, părul tinde să se turtească, deci mută cărarea pe partea opusă și vei obține volumul dorit.

4. Dormi cu părul strâns într-un coc

Nu e nevoie să folosești nicio sursă de caldură. Cocul nu numai că îi va da volum părului, dar creează și onduleuri naturale. Ce părere ai?

Deci, după duș, prinde-ți părul într-un coc înalt, dar nu prea strâns, cât încă mai este ușor umed. Fă asta înainte de a merge la culcare. Prinde părul cu un elastic și lasă-l așa peste noapte. Când îl vei desface dimineață, părul tău va fi plin de volum și de bucle.

5. Aplică balsamul înaintea șamponului

Da, poți avea mai mult volum doar prin inversarea ordinii în care folosești produsele de îngrijire a părului. Aplică balsamul înainte de a șampona părul. Balsamul are ca efect crearea unui aspect mai fin și mai mătăsos al părului, dar îl face să arate și mai subțire. Iar dacă îl aplici înainte de șampon, părul tău va avea mai mult volum.

6. Folosește bigudiuri

Bigudiurile sunt și ele o soluție pentru un păr mai plin de volum și mai elastic.

Împarte părul în secțiuni și rulează bigudiuri pe fiecare dintre acestea, lăsându-le timp de 20 de minute. După acest interval, scoate bigudiurile și piaptănă ușor părul, doar cu ajutorul degetelor.

7. Folosește pudră pentru bebeluși

Pudra de bebeluși este o soluție pentru părul îngrășat, care se lipește de cap. Aplică puțină pudră de bebeluși pe păr și piaptănă-l ușor. Asta face ca părul să aibă mai mult volum imediat.

8. Folosește șampon uscat

Șampoanele uscate ajută și ele la obținerea unui aspect mai plin de volum. Sprayează puțin șampon uscat pe scalp, imediat după ce ți-ai uscat părul. Și gata, părul va avea volum și va fi mai ridicat. Totuși, nu este o metodă pe care s-o folosești în fiecare zi.

error

Like dacă îți place blogul meu