Pages Menu
Categories Menu

Posted on nov. 16, 2017

Trucuri de frumusețe pentru mamele ocupate din toată lumea

Trucuri de frumusețe pentru mamele ocupate din toată lumea

Când ești mamă, dacă vrei să arăți bine, s-ar putea să fie dificil să-ți faci timp suficient pentru asta. De fapt, nu prea mai ai timp deloc pentru tine și asta te cam stresează.

Da, adevărul cel mai mare este nu numai că vrei să arăți bine, dar vrei și să te simți bine. Și noi vrem același lucru pentru tine, vrem să te simți bine. Foarte bine.

Acest vis poate deveni realitate dacă știi câteva trucuri de înfrumusețare, care te ajută să te faci frumoasă în cel mai scurt timp și pentru orice ocazie.

Citește și pregătește-te să arăți perfect!

Renunță la ojele cu culori intense.  Dacă aplici o ojă cu o culoare îndrăzneață, nu va trece mult timp până când mici ciupituri, crăpături și alte semne de uzură vor fi evidente, deci va trebui să le refaci destul de des. Avantajul unor nuanțe mai pale, mai simple, este că vor arăta ca proaspăt aplicate pentru mai mult timp, chiar dacă le porți de săptămâni întregi.

Alege o bază de machiaj rezistentă. Dacă ai timp să aplici o bază de machiaj, asigură-te că rezistă mai mult timp. De preferat ar fi una care să aibă și rol de protecție, inclusiv împotriva razelor solare.

Ține trusa de machiaj la îndemână. Trusa ta de machiaj trebuie să aibă de toate și să o poți folosi imediat. Pune-o în poșetă sau în torpedoul mașinii și poți să te faci frumoasă doar în câteva secunde.

Folosește gloss sau luciu de buze în locul rujului. Rujul perfect aplicat necesită timp și concentrare, elemente care ție îți cam lipsesc. În loc de ruj, dă-te repede cu un gloss sau un luciu de buze. Oricare dintre ele va arăta excelent, chiar dacă nu ai o oglindă la îndemână.

Preferă o coafură simplă. Șansele ca să păstrezi niște bucle perfecte, netede și strălucitoare sunt destul de mici. Mai ușor îngrijești o coafură simplă, puțin ondulată, care nu necesită decât să-ți treci degetele prin păr ca să arate bine.

Păstrează un look natural. Nimic nu împrospătează mai mult un look decât o sclipire naturală. Cumpără o paletă cu 3 nuanțe naturale cu care te poți împrospăta ori de câte ori găsești puțin timp.

error

Like dacă îți place blogul meu