Pages Menu
Categories Menu

Posted on ian. 14, 2019

Trucuri rapide de frumusețe, care chiar funcționează

Trucuri rapide de frumusețe, care chiar funcționează

Problemele tenului, părului, dinților, apar la oricare dintre noi. Astfel că începem adesea să cheltuim pe cosmetice care să rezolve toate acestea.

Desigur, multe dintre produsele cosmetice de îngrijire a pielii și a părului conduc la rezultate bune. Dar până când? Ele sunt în fapt produse chimice, care pot avea efecte negative pe termen lung.

Există însă și alternativa naturală, care îți poate veni în ajutor. Ingrediente care se găsesc ușor în orice bucătărie pot fi folosite pentru înfrumusețare.

Scrub cu zahăr pentru buze

Nimănui nu-i plac buzele uscate și descuamate, nu-i așa? Îngrijirea buzelor este la fel de importantă ca a oricărei părți a corpului. Uneori buzele crăpate apar ca urmare a unor factori precum expunerea exagerată la soare, fumatul excesiv, dezechilibrele hormonale, etc.

Pentru buze mai moi și mai deschise la culoare, încearcă acest scrub cu zahăr. Ai nevoie de 2 lingurițe de zahăr și 1 linguriță de miere. Se amestecă bine ambele ingrediente și se freacă bine buzele cu el timp de câteva minute. Astfel, celulele moarte vor fi eficient îndepărtate

Pastă de dinți pentru acnee

Coșurile și acneea apar cel mai adesea datorită producției excesive de sebum. Pot apărea pe față, pe piept, pe scalp, sau pe spate. Dar ele pot fi ușor tratate cu ajutorul acestui ingredient magic, pasta de dinți

Pur și simplu se aplică puțină pastă de dinți pe locul unde a apărut erupția, seara înainte de a merge la culcare și se lasă peste noapte. A doua zi dimineață se clătește cu apă caldă. Ai grijă însă să folosești doar pastă de dinți albă pentru acest scop.

Banană pentru albirea dinților

Magneziul și potasiul din coaja de banană fac dinții mai albi și mai strălucitori. Freacă dinții cu partea interioară a unei coji de banană. Continuă până când dinții sunt acoperiți de un strat uniform de pastă de banană.

Menține așa timp de 10 minute, apoi spală dinții cu apă și pastă de dinți. Diferența se va observa imediat. Poți repeta o dată pe zi.

Pudră de bebeluși pentru părul gras

Sunt momente în care părul arată mai gras decât ar trebui și chiar devine lipicios. Pentru aceste zile în care ai nevoie rapid de o soluție pentru ca părul să arate bine fără să fie nevoie să îl speli, nu este altă soluție mai bună decât pudra de bebeluși.

Se poate folosi pudră pentru bebeluși sau pudră de talc. Se pune puțină pudră în palme și se aplică peste tot pe păr. Atât de simplu!

Lingură rece pentru pungile de sub ochi

Umflăturile de sub ochi sau cearcănele apar dimineața, aproape la oricine. Motivele sunt variate: stres, lipsă se somn, modificări hormonale, etc. Lingura rece este un remediu foarte bun pentru această problemă.

Pune în frigider câteva linguri de metal, pentru 15-20 de minute. Pune partea de sus a lingurii deasupra pleoapelor. Este un remediu care acționează eficient, făcând să dispară umflăturile.

error

Like dacă îți place blogul meu

%d blogeri au apreciat: