Pages Menu
Categories Menu

Posted on iun. 19, 2018

Trucuri simple de aplicare a creionului de ochi

Trucuri simple de aplicare a creionului de ochi

Machiajul ochilor este o parte importantă a machiajului feței. De multe ori, stilul de machiaj acordă mai multă importanță sau se concentrează mai mult asupra ochilor, uneori fără să mai aplicăm alt machiaj pe față. Păi cine nu-și dorește să aibă ochii perfecți?

Chiar dacă nu ești o profesionistă, există mereu o soluție să aplici corect creionul de ochi. Pare dificil la început, dar sunt câteva trucuri care te pot ajuta să ajungi la perefecțiune. Am pregătit pentru tine și câteva trucuri de întreținere. Vezi care sunt!

Ai rămas fără creion de ochi? Poți înlocui cu pudră de ochi

Se întâmplă să rămâi fără creion de ochi și să nu ajungi să-ți cumperi unul imediat. Într-o astfel de situație de urgență, pudra de ochi poate fi salvarea. Ia o pudră de ochi de culoare închisă, poate fi neagră sau maro închis sau altceva similar. Folosește o pensulă subțire și trasează linia genelor pentru a obține efectul creionului de ochi. Accentuează dacă crezi că e nevoie.

Ochii par mai mari dacă folosești un creion de ochi alb

Dacă ai ochii mici, un creion de ochi alb te poate ajuta, făcându-i să pară mai mari. Creionul alb este dificil de utilizat, dar nu imposibil. Folosește creionul alb pe linia inferioară a genelor și negru pe linia superioară a genelor, iar efectul va apărea instantaneu.

Rimel în locul creionului de ochi

Este un truc foarte bun atunci când te grăbești. Aplică 2-3 straturi de rimel pe gene, atingând și rădăcinile genelor. Asta va arăta ca și cum ai folosit creion de ochi. Dar ai grijă să atingi bine rădăcinile atunci când aplici rimelul.

Conturul ține mai mult dacă folosești pudră de ochi

Te-ai întrebat mereu cum să faci ca să țină mai mult conturul. Răspunsul este pudra de ochi. După ce ai aplicat conturul, pudrează cu puțină pudră de ochi de aceeași culoare pe deasupra. Ca să reziste mai mult, amestecă-le puțin. Ca să fie perfect, este obligatoriu să fie de aceeași culoare.

Unește punctele

O tehnică foarte veche de realizare a conturului de ochi pentru începătoare. Poți folosi un creion de ochi în formă de gel sau lichid pentru a obține perfecțiunea. Tot ce trebuie să faci este să marchezi cu mici puncte linia genei superioare. Apoi unește aceste puncte. Gata, ai trasat o linie perfectă. O poți îngroșa puțin dacă vrei să fie mai închisă.

Evită să întinzi pielea din jurul ochilor

Ai grijă să nu întinzi pielea din jurul ochilor atunci când trasezi conturul cu creionul de ochi. Asta va întinde conturul șî îi va da un aspect dezordonat. Dacă ți s-a întins conturul, se poate rezolva ușor. Înmoaie un bețișor cu vată în demachiant sau concealer și corectează-l.

Folosește benzi pentru conturul ochi de pisică

Dacă vrei să ai acei ochi de pisică perfecți, benzile sunt cea mai bună soluție. Lipește banda la colțul ochilor și trasează linia deasupra benzii pentru a crea acele vârfuri ascuțite și lungi. Îndepărtează banda și conturul e gata.

error

Like dacă îți place blogul meu

%d blogeri au apreciat: