Pages Menu
Categories Menu

Posted on oct. 21, 2019

Trucuri simple de machiaj pentru seară

Trucuri simple de machiaj pentru seară

Ai planuri pentru diseară? Fie că ai o ocazie specială sau este doar o ieșire de weekend, trebuie să arăți perfect, nu-i așa?

Când începi să te machiezi, începi să-ți pui o serie de întrebări. Oare m-am machiat prea tare? Ar trebui sa folosesc o nuanță mai deschisă? Ce culoare de ruj să folosesc? Plus multe altele care nu-ți dau pace.

Și asta pentru că, într-adevăr machiajul de seară este puțin diferit de cel de zi. Aici poți să te joci mai mult, nu sunt foarte multe limitări, spre deosebire de machiajul de zi. Dacă ziua se recomandă un machiaj cât mai natural, seara machiajul poate fi mult mai agresiv, în sensul bun, desigur.

Iată și câteva trucuri, pentru ca totul să devină ceva mai simplu pentru tine!

1. Aplică mai întâi primer – aplicarea primerului este obligatorie, și ar trebui sa fie primul pas al oricărui machiaj.  El doar ajută machiajul să țină mai mult, dar acoperă porii și formează un canvas fin pe care poți să aplici frumos restul machiajului. Aplică o cantitate mică pe zona T a feței, înainte de fondul de ten, și vei oberva diferența.

2. Renunță la pudre – încearcă să nu folosești produse de tip pudră pe cât posibil. Aspectul mat este foarte potrivit pentru zi, dar seara trebuie sa strălucești, iar pudra îți va da un aspect prăfos. Alege mai degramă produsele sub formă de cremă.

3. Adaugă puțină strălucire machiajului smokey eyes–  Look-ul smokey eye este preferat de toată lumea. Este ușor, sigur și arată super. Pentru seară, ai putea să-i adaugi puțină strălucire, foarte simplu. Adaugă puțin glitter pe partea de sus a ochiului și vei vedea cum îți transformă  întregul  look.

4. Aplică fard de ochi pe pleoapa inferioară – întotdeauna e bine să aplici puțin fard și pe pleoapa inferioară, dar seara este și mai important. Doar să nu exagerezi.

5. Încearcă un eyeliner colorat –  eyeliner-ul colorat este un trend care se va menține. Dacă nu l-ai încercat încă, e cazul să o faci. Aplică peste linerul tău negru obișnuit unul cu o nuanță metalică, ce va adăuga dimensiune look-ului tău.

6. Alege o mascara pentru volum  – ea poate face o treabă foarte bună ridicându-ți genele. Mascara pentru volum nu trebuie să-ți lipsească din trusa ta de machiaj. Genele grozave îți îmbunătățesc look-ul mai mult decât orice altceva.

7. Încearcă genele false  – dacă te-ai gândit mereu la ele dar nu ai avut curajul să le folosești, acum e momentul. Seara este oportunitatea perfectă pentru a le folosi. Nu vei arăta deloc exagerat.

8. Folosește pensula pentru aplicarea rujului – Pensula poate fi foarte utilă în cazul machiajului de seară. Rujul se aplică mult mai precis și mai clar,  dând buzelor tale un aspect mai plin. 

9. Mai mult curaj în alegerea rujului – în machiajul de zi se preferă nuanțele nude sau subtile, dar seara nu este loc pentru acestea. Scapă de inhibiții și folosește un ruj într-o culoare mai intensă. Însă dacă vrei să-ți evidențiezi mai degrabă ochii, nu poți face același lucru în acleasi timp si pentru buze. Va trebui să alegi ce vrei să evidențiezi, ochii sau buzele, niciodată amândouă.

10. Încearcă un blush colorat –  blush-ul îți aduce culoarea înapoi în obraji și îți dă un look stilat. Cea mai comună culoare pentru blush este cea roz deschis. Dar seara poți încerca o nuanță de piersică sau un roz mai închis și-ți va plăcea cu siguranță.

 

error

Like dacă îți place blogul meu

%d blogeri au apreciat: