Pages Menu
Categories Menu

Posted on ian. 24, 2019

Trucuri ușoare și rapide pentru un look fără stress

Trucuri ușoare și rapide pentru un look fără stress

Serviciul, viața personală, prietenii, etc – toate acestea, sau absolut niciun motiv aparent, determină apariția stress-ului în viața oricărei femei. Iar stress-ul afectează look-ul și frumusețea.

Datorită stress-ului, cearcănele se adâncesc pe zi ce trece, părul își pierde aspectul sănătos, iar corpul parcă cedează. Stress-ul devine evident pe orcie femeie înainte chiar ca ea să realizeze acest lucru.

Pentru ca stress-ul să nu fie atât de vizibil, sunt unele trucuri pe care le poți aplica și tu. Sunt ușor de aplicat, trebuie doar puțină inițiativă pentru atacarea acestei probleme.

Începe cu somnul de frumusețe

Începe cu somnul de frumusețe

Când stress-ul te face să te simți slăbită, procedurile cosmetice sau machiajul nu sunt suficiente. Primul pas este să-ți acorzi timpul necesar pentru somnul de frumusețe. Nu trebuie să dormi mult pentru a-ți reîmprospăta look-ul. Trebuie să dormi doar atât cât corpul tău are nevoie pentru ca tu să te simți bine.

Observă-ți look-ul

În momentele de stress, creierul cedează. Deci, nu pierde timpul gândindu-te și imaginându-ți cei vei purta și cum vei arăta. Mai bine chiar te îmbraci, și astfel vei putea vedea mai ușor cum arăți și vei putea face modificările necesare fără stress.

Organizează-ți cât mai bine produsele cosmetice

Organizează-ți cât mai bine produsele cosmetice

În cadrul acestui plan de evitare a stress-ului, un rol important îl joacă produsele cosmetice. Când ai starea de spirit proastă, este esențial ca produsele tale cosmetice să fie în ordine, ca să le poți găsi ușor. Aranjează-le frumos pe masă înainte de a începe să te machiezi.

Concentrează-te pe culori

Concentrează-te pe culori

Una dintre problemele comune pe care le aduce stress-ul, este aspectul tern al tenului. Toate îngrijorările și tensiunea sunt perfect vizibile pe față. Ca să nu se vadă nimic din toate acestea, doar puțină culoare este suficientă. Oja de pe unghii, fardul, rujul, etc., sunt ușor de aplicat și îți schimbă imediat look-ul.

Atenție la elementele de bază ale regimului de înfrumusețare

Atenție la elementele de bază ale regimului de înfrumusețare

Pentru acoperirea stress-ului, concentrarea doar pe machiaj nu este un remediu. Trebuie să ai grijă de nevoile de bază, esențiale, ale organismului. Nu renunța la hidratarea și hrănirea tenului, răsfață-te.

Nu sări peste dușuri

Nu sări peste dușuri

Când ești stresat, o tendință comună este să renunți la mâncare și la dușuri. Ambele afectează grav look-ul. Deci, în perioadele stresante, dacă vrei să arăți prezentabilă, începe cu o baie relaxantă.

Poartă un parfum plăcut

Poartă un parfum plăcut

Un truc esențial este ca în perioadele stresante să te dai cu o cantitate generoasă de parfum. Asta îți coferă o stare de spirit mai bună și adaugă și un plus de șarm. Poți încerca în fiecare zi un alt parfum, care să te facă să te simți mai bine.

Acordă încredere părului

Acordă încredere părului

O mare parte a look-ului tău este determinată de păr. Doar pentru că ești supărată, nu te răzbuna pe părul tău. Petrece câteva minute în plus pentru a-ți aranja părul și vei arăta mult mai bine. O față și un corp bine aranjate nu merg împreună cu un păr deteriorat.

Ai grijă de tine

Ai grijă de tine

Pentru a nu-ți arăta stress-ul, este important să începi să ai grijă de tine. Ai grijă de toate detaliile, de la haine la machiaj, de la încălțăminte la dietă, și multe altele. Când vei începe cu adevărat să ai grijă de tine, vei începe să uiți de toate lucrurile care te îngrijorează. Să ai grijă de tine reprezintă primul pas pentru un look fără stress.

Nu amâna și nu anula programările

O greșeală foarte comună în perioadele stresante este să anulezi programarea la coafor sau la manichiuristă, gândindu-te că nu sunt importante. Ridică-te și du-te la programare! Îți vor îmbunătăți starea de spirit și sunt un mare pas înainte în drumul către un look fără stress.

error

Like dacă îți place blogul meu