Pages Menu
Categories Menu

Posted on dec. 8, 2020

Uleiul de cocos te ajută să scapi de riduri. Află cum!

Uleiul de cocos te ajută să scapi de riduri. Află cum!

Ridurile și liniile fine sunt primele semne vizibile de îmbătrânire, iar apariția lor trage un adevărat semnal de alarmă. Ai observat așa ceva la tine în ultimul timp? Ei bine, dacă da, e momentul să faci ceva în privința asta.

Poți să cumperi diverse produse și să încerci diverse tratamente la salon, dar s-ar putea să realizezi curând că acestea nu au efect pe termen lung și nu sunt nici cea mai sigură opțiune. Deci, care este alternativa?

Da, există o alternativă, și chiar una foarte simplă – uleiul de cocos. Acesta este foarte hrănitor pentru piele și te ajută să scapi de riduri. El hidratează foarte bine pielea, îi dă un aspect moale și suplu. Iar prin calitățile sale antioxidante luptă cu degradările produse de radicalii liberi, întinerește pielea și reduce ridurile și liniile fine. Mai mult, uleiul de cocos stimulează producția de colagen din piele, făcând-o fermă și proaspătă.

Cum poți folosi uleiul de cocos pentru a scăpa de riduri

1. Ulei de cocos și turmeric (curcumă)

Un ingredient eficient pentru vindecarea pielii, turmericul stimulează producția de colagen a pielii, îi îmbunătățește elasticitatea și fermitatea, ajutând la reducerea ridurilor.

Ingrediente: o lingură de ulei de cocos și un praf de turmeric

Metoda: Într-un bol se adaugă uleiul de cocos, apoi turmericul, amestecând bine. Amestecul obținut se aplică pe față. Se menține 15-20 de minute până se usucă. Se clătește bine. Se repetă remediul zilnic, până se obțin rezultatele dorite.

2. Ulei de cocos cu lapte și lămâie

Acidul lactic prezent în lapte îmbunătățeste aspectul pielii și reduce semnele îmbătrânirii. Iar lămâia conține vitamina C, un antioxidant grozav, care ajută la stimularea producției de colagen, pentru a scăpa de riduri.

Ingrediente: o lingură de ulei de cocos, o linguriță de lapte și câteva picături de suc de lămâie

Metoda:  Se pune laptele într-un bol, se adaugă sucul de lămâie și se amestecă până când laptele se încheagă. Acum se adaugă uleiul de cocos, amestecând din nou. Se aplică pe față amestecul, masând ușor timp de câteva minute. Se clătește după 15 minute. Repetă o dată la fiecare două zile pentru cele mai bune rezultate.

3. Ulei de cocos și ulei de ricin

Uleiul de ricin are calități antioxidante și antiinflamatorii, protejând și relaxând pielea. În plus, el menține pielea bine hidratată și reduce aparența ridurilor.

Ingrediente: o linguriță ulei de cocos și o linguriță ulei de ricin.

Metoda: Se amestecă ambele ingrediente într-un bol. Se ia o cantitate generoasă din amestec și se masează ușor pe față, timp de câteva minute. Se lasă peste noapte, clătind a doua zi dimineață. Repetă remediul în fiecare zi până când scapi de riduri.

4. Ulei de cocos și oțet din cidru de mere

Oțetul din cidru de mere este astringent pentru piele, având efect de tonifiere și curățare, ceea ce adaugă la eficiența uleiului de cocos.

Ingrediente: 6-7 picături de ulei de cocos, o lingură oțet din cidru de mere și o lingură de apă

Metoda: Diluează oțetul din cidru de mere cu apă. Aplică soluția diluată pe față cu un tampon de vată. Menține până se usucă. Apoi masează ușor față cu ulei de cocos timp de câteva minute. Menține peste noapte și clătește a doua zi dimineață. Repetă remediul în fiecare zi până vei observa îmbunătățiri.

5. Ulei de cocos și miere

Un hidratant grozav pentru față, mierea are calități antioxidante, antiinflamatorii și antibacteriene, ajutând la vindecarea, protejarea și întinerirea pielii.

Ingrediente: o lingură ulei de cocos și ½ linguriță de miere

Metoda: Uleiul de cocos se pune într-un bol, se adaugă mierea și se amestecă bine. Amestecul se aplică pe față și pe gât. Se menține 30 de minute apoi se clătește.

6. Ulei de cocos și vitamina E

Un puternic antioxidant, vitamina E ajutăla protejarea și hrănirea pielii, dându-i un aspect sănătos, tânăr și moale.

Ingrediente: o linguriță ulei de cocos și o capsulă de vitamina E

Metoda: Uleiul de cocos se pune într-un bol. Peste el se stoarce capsula de vitamina E și se amestecă. Se spală fața și se usucă. Se aplică amestecul pe față și se masează ușor timp de câteva minute. Se menține timp de o oră, apoi se clătește. Repetă remediul la fiecare două zile până încep să se vadă rezultatele.

Nu știi unde se găsește ulei de cocos? Comandă aici

 

error

Like dacă îți place blogul meu