Pages Menu
Categories Menu

Posted on mart. 23, 2022

Unghii mai rezistente care cresc mai repede? Da, cu doar câteva trucuri

Unghii mai rezistente care cresc mai repede? Da, cu doar câteva trucuri

Este visul oricăreia dintre noi. Unghii frumoase, sănătoase, rezistente, care cresc rapid. Poți avea toate acestea cu doar câteva trucuri.

Suc de lămâie
Vitamina C este considerată ca fiind de foarte mare ajutor pentru creșterea unghiilor. Tot ce ai nevoie este o felie de lămâie cu care să freci unghiile de la mâini și de la picioare, cel puțin o dată pe zi.  Freacă unghiile cu felia de lămâie timp de cinci minute, apoi clătește cu apă caldă. Ajută unghiile să crească și le menține curate și fără bacterii.

Ulei de cocos
Masajul unghiilor cu ulei de cocos încălzit stimulează creșterea acestora. Masează unghiile de la mâini cu ulei de cocos în fiecare seară înainte de culcare și în timp vei observa diferența.

Suc de portocală
Portocalele ajută la stimularea producției de colagen. Acesta este un agent important pentru procesul de creștere al unghiilor și adaugă vitalitate unghiilor. Pune puțin suc de portocală într-un bol și înmoaie unghiile în el timp de 10 minute. Clătește apoi cu apă caldă și aplică o cremă hidratantă.

Consumă biotină
Biotina este sursă bogată de vitamine, care ajută la creșterea unghiilor și a părului. Poți alege să incluzi alimente bogate în biotină în dieta ta, precum bananele sau avocado, dar poți lua și suplimente cu biotină. Ar trebui totuși să consulți un medi înainte de a lua suplimente cu biotină. 

Consumă multe verdețuri
Legumele cu frunze verzi, în special spanacul, conțin un nivel ridicat de acid folic sau vitamina B9, care ajută la creșterea sănătoasă a unghiilor.

Mierea
Mierea ajută în lupta cu dezvoltarea bacteriilor și fungilor, menținând unghiile și cuticulele bine hrănite și suple. Prepară o mască cu miere și lămâie amestecând 2 lingurițe de miere cu câteva picături de suc de lămâie. Masează acest amestec pe unghii și menține 15-20 de minute înainte de clăti bine.

error

Like dacă îți place blogul meu