Pages Menu
Categories Menu

Posted on mai 27, 2016

Vara asta se poartă pleoapele fără machiaj

Vara asta se poartă pleoapele fără machiaj

Trendul „no-makeup” a ajuns la maximul său, așa că vara aceasta poți chiar să lași pleoapele fără machiaj deloc. Asta aduce cu sine un aer subtil de inocență și ne va fi mai ușor să arătăm mai tinere.

Lipsa machiajului la ochi este de fapt cel mai simplu mod de a schimba arhitectura emoțională a feței. Un ochi nevopsit arată candid, tineresc. Nimeni nu va putea spune clar diferența în aspectul tău, dar cu siguranță va înregistra diferența la un ușor nivel subtextual.

În timp ce pleoapele nemachiate sunt adevărate câștigătoare pe podiumurile de modă pentru sezonul toamnă-iarnă 2016, cu atât mai mult ne vom dori să facem acest lucru în vara care urmează, având în vedere regula „mai puțin este mai mult.”

Nu uitați să vă îngrijiți pleoapele pe timp de noapte, astfel încât ele să arate sănătoase și bine hidratate dimineața. Folosiți un ser pentru ochi sau o cremă pentru a vă ajuta cu liniile fine, umflăturile și cearcănele.

Iar când te machiezi dimineața, folosește produse cu moderație. Poți construi mai multe nivele de intensitate, dar începe ușor. Iată trei moduri în care poți realiza acest lucru:

Pentru un aspect lucios, încearcă pleoapele glossy. Poți începe prin aplicarea unei creme hidratante pe pleoape și pe sub sprâncene. Continuă cu un strat foarte subțire de gloss într-o nuanță care accentuează tonul pielii tale.

Pentru un aspect sidefat. Dacă ai tenul lucios sau ai tendința de a transpira pe căldură, folosește mai bine un fard sidefat în loc de cea gloss. Începe cu aplicarea unei creme iluminatoare pe osul frunții, pe canalul lacrimal și pe extremitățile pomeților. Aplică ușor, cu vârful degetelor, și apoi continuă cu un highlighter sidefat.

Pentru aspectul mat, aplică doar o umbră de fard mat, într-o nuanță similară cu cea a pielii tale. Poți folosi și un creion de contur dacă îți dorești un aspect mai bine definit.

error

Like dacă îți place blogul meu