Pages Menu
Categories Menu

Posted on apr. 11, 2016

Vrei să arăți ca Adele? Iată care sunt secretele machiajului ei

Dacă vrei și tu un machiaj ca Adele, învață de la cel care l-a creat, make-ul artistul Michael Ashton. Sigur, nu poți cânta la fel ca Adele, dar poți arăta puțin ca ea. Nu-i așa?

Michael Ashton, make-up artistul Adelei, a creat un tutorial video în care nea arată cum realizează el celebrul ochi de pisică al cântăreței.

Fii atentă, pentru că include două dintre cele mai dificile tehnici de machiaj: folosirea creionului de ochi cu gel și aplicarea genelor false.

Dacă ți-ai dorit mereu să încerci și tu, înarmează-te cu răbdare, pentru că video-ul durează peste 20 de minute.

Ashton spune că Adele are „o structură osoasă fantastică și ochii migdalați minunați”, un suport desăvârșit în spatele machiajului. Iată cum face el:

  • mai întâi aplică gelul dermatograf Bobbi Brown pe spatele mâinii sale, îl lasă să se usuce puțin, iar apoi îl aplică cu o pensulă, pornind de la colțul interior al ochiului, construind treptat grosimea liniei
  • cheia este aplicarea și reaplicarea, pentru a obține o culoare solidă și densă, menținând pensula cât mai aproape posibil de linia genelor. Nu-i nimic dacă greșești puțin! Poți corecta ușor cu un bețisor cu vată.
  • Ashton folosește un fard de ochi pentru a crea un efect de bronz auriu
  • urmează genele false, peste care aplică rimel
  • la sfârșit, el folosește un liner lichid cu o consistență de gudron și o pensulă fină pentru definitivarea aspectului.

error

Like dacă îți place blogul meu