Pages Menu
Categories Menu

Posted on ian. 13, 2016

Se poarta buzele inchise la culoare

Se poarta buzele inchise la culoare

Daca este sa ne luam dupa celebritati ca Laverne Cox sau Jennifer Lopez, culorile inchise vor fi la mare cautare sezonul acesta.

Cu toate acestea, nuantele inchise nu sunt usor de purtat, iar aplicarea lor destul de dificila. Unele culori pot sa nu se potriveasca tenului tau, ba chiar sa se decoloreze inegal in timp ce le porti. Acestea fiind spuse, nu trebuie sa-ti fie teama de o culoare visinie sau maro.

Deci, cum purtam culorile intense? Iata cateva sfaturi oferite de makeup artistii de la E! Online.

Culori lucioase sau mate. Aici intr-adevar se pot spune multe lucruri, dar, in cazul culorilor inchise, este mai bine sa le preferam pe cele mate. Variantele lucioase au tendinta sa se imprastie, si atunci totul va fi un dezastru.

Opteaza pentru un ruj lichid. Este mai usor de intins si nu mai ai nevoie de creion de buze.

Pregateste buzele inainte. Pentru ca nuantele inchise pot sa pateze buzele, iar unele produse de calitate mai slaba nu se intind prea bine, aplica putina pudra pentru o crea o baza pentru rujul tau. In plus, pudra ii va da un aspect de catifea si va balansa orice diferente de culoare a pielii din jurul gurii.

Nuanta tenului. Sunt multe tonuri ale unei nuante, unele mai spre visiniu, unele mai mult spre rosu, altele mai mult spre maro. Este important sa alegi una nu numai intensa, dar si complementara.

Ai grija la linii. Foloseste un corector pentru a defini cat mai bine buzele. Asta te va ajuta si mai tarziu pentru retusuri.

error

Like dacă îți place blogul meu