Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted on Noi 6, 2015

Greseli de machiaj care te imbatranesc

Greseli de machiaj care te imbatranesc

Ne machiem pentru a masca anumite imperfecţiuni ale tenului dar şi pentru a ne pune în evidenţă ochii şi buzele. Machiajul îţi poate transforma radical înfăţişarea însă de multe ori într-un mod negativ. Iată ce greşeli faci şi care te îmbătrânesc cu peste 5 ani.

Ruj închis la culoare
O nuanţă opacă, închisă şi puternică îţi face buzele să pară mai subţiri decât sunt în realitate şi te îmbătrâneşte cu cel puţin 5 ani. Optează pentru o culoare pastel sau fructată, deschisă care să-ţi lumineze faţa.

Prea mult fond de ten
Fondul de ten trebuie să-ţi mascheze imperfecţiunile feţei, dar o cantitate prea mare va da senzaţia că porţi pe faţă o mască. Pielea cu aspect zugrăvit va fi ternă, fără strălucire şi prospeţime.

Prea multă pudră
O cantitate prea mare de pudră va scoate în evidenţă ridurile pe care le ai pe frunte, sub ochi sau în zona buzelor. Foloseşte pudră translucidă şi o pensulă de calitate mare şi cât mai pufoasă.

Sprâncene conturate prea puternic
Sprâncenele conturate puternic în nuanţe care contrastează cu cea a tenului tău îţi adaugă câţiva ani în plus. Foloseşte o culoare cât mai naturală.

Anticearcăn în nuanţe nepotrivite
Un anticearcăn prea deschis sau prea închis la culoare îţi va accentua cearcănele. Foloseşte o nuanţă cât mai apropiată de nuanţa pielii tale.

Farduri de pleoape strălucitoare
Fardurile de pleoape argintii, aurii, strălucitoare şi cu tente metalice te îmbătrânesc. Glitterul scoate în evidenţă ridurile şi ascunde conturul ochilor. Sunt recomandate fardurile de pleoape mate şi doar în colţurile interioare ale ochilor poţi folosi o tentă strălucitoare.

sursa: http://www.click.ro/